Personele kamuda etik kültürü eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesinde çalışan personele yönelik düzenlenen hi

Tekirdağ 4.11.2015 17:00:00 0
Personele kamuda etik kültürü eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal bazı daire başkanlarının da ilgi gösterdiği eğitim toplantısına eğitmen olarak katılan Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Kaan Kaytancıoğlu  kamu yönetimine genel bakış, kamu yönetiminde etik kültürü, kamu yönetiminde etik dışı davranışlar ve kamu yönetiminde etik davranışlar kazanımlar ve iyi uygulamalar  konularında bilgiler sundu.

“YÜZÜNÜZÜ ASMA HAKKINIZ YOK”

Eğitim toplantısının açılışında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşmacı Kaan Kaytancıoğlu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasında kamuda etik kültürü konusunu çok önemsediğini belirterek” Avrupa yakasındaki tek belediyeyiz. Büyükşehir Belediyesinin personeli olmak bir ayrıcalık olacak. Hizmet ettiğiniz vatandaşlara yüzünüzü asma hakkınız yok. Vatandaşa her zaman güleryüzlü olacaksınız, mutlaka bu günden daha fazla çalışmamız gerekiyor. İşe gelirken saate bakacaksınız giderken bakmayacaksınız. Her biriniz bir personel olarak çarşıda ve her yerde gördüğü aksaklıkları gerekli birimlere bildireceksiniz.” dedi. Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ISO 9000 belgesi almak için çalışmalara başladığını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10