Yıldırım'dan ÇEMYO'ya ziyaret

3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Namık Kemal Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 4.11.2015 17:00:00 0
Yıldırım

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesindeki bölümler ve öğrenci sayıları hakkında, Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım’a bilgi veren Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman “Yüksekokulumuz bünyesinde ikinci öğretimlerle birlikte 9 ayrı program bulunuyor. Bunlardan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Lojistik Programımız, hem gündüz hem de gece programına öğrenci kabul ediyor. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Tekstil Teknolojileri ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programımızın ise sadece gündüz programları bulunuyor. Bu programlarda toplam 1344 öğrencimiz eğitim görüyor.” bilgisini verdi.

OKULU GEZDİ

Gençlerin, ülkelerin geleceği olduğunu, eğitim hayatının son safhasının da üniversite olduğunu vurgulayan Tuğgeneral Yıldırım da “Onlara, ne kadar güzel bir eğitim verirsek, ülkemizi o kadar güzel bir gelecek bekleyecek. Sizin böyle önemli bir misyon ve sorumluluğunuz var. Bu sorumluluğu yerine getirmenin manevi hazzı da büyüktür. Size ve akademik kadronuza başarılar diliyorum.” diye konuştu. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğretim görevlileri Ali Maralcan ve Öğretim görevlisi Taha Aslanlı’nın da hazır bulunduğu ziyaret, okul binasının gezilmesi ile son buldu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10