Çorlu Belediyesi meclisi de toplandı

Çorlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıd

Çorlu 5.11.2015 16:48:00 0
Çorlu Belediyesi meclisi de toplandı

Toplantı öncesi Çorlu Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerinden olan; Türkiye, Avrupa ve Dünya'da çeşitli müsabakalarda önemli dereceler elde eden Aysun Erge, Emine Çataloğlu, Mehlika Öztürk, Aynur Erge'ye ödül takdim edildi. Başarılı sporcularımıza ödüllerini, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Toprak ve Kurtuluş Ay verdi. Başarılı sporcuları ve söz konusu başarıların kazanılmasında emeği geçen herkesi tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan hedeflerinin yeni tesisler ile şehrimizdeki sporcu sayısını artırmak ve yeni büyük başarılara imza atmak olduğunu belirtirken; ÇBSK güreşçileri ve antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“HAYIRLI OLSUN”

Kasım ayı olağan belediye meclis toplantısında alınan kararlar Belediye sözleşmeli ve memur personeli ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi yapılabilmesi için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verildi. Pazar Yeri Uygulama Yönetmeliği meclis tarafından görüşülerek karara bağlandı. 9 adet içkili yer bölgesi müracaatı görüşülmek üzere İçkili Bölge Tespit Komisyonu'na havale edildi. 3 adet imar planı değişiklik talebi görüşülmek üzere komisyona havale edilirken; 3 maddeden oluşan imar komisyonu raporu, komisyonun görüşleri doğrultusunda kabul edildi. Toplantı bitiminde katılımcılara hitap eden Başkan Baysan; 1 Kasım'da ülkemizde yapılan genel seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10