Mazbatalarını aldılar

1 Kasım Genel seçimlerinde 26'ncı dönem milletvekili seçilen AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün dün mazbatalarını aldılar.

Tekirdağ 6.11.2015 17:10:00 0
Mazbatalarını aldılar

Tekirdağ Adliyesi’nde dün gerçekleştirilen mazbata törenine katılan üç milletvekili kapı girişinde alkışlarla karşılandı. Düzenlenen programda ise  Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in mazbatasını Tekirdağ İl Seçim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kıvrak, Ayşe Doğan’ın mazbatasını Tekirdağ İl Seçim Kurulu Üyesi Naci Ergin, Metin Akgün’ün mazbatasını da AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay takdim etti.

“HAYIRLI OLSUN”

Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği mazbata töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay “ Seçimlerin Tekirdağ’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.

Milletimiz de iradesini ortaya koydu. 7 Haziran’dan sonra yaşananlar, çekilen sıkıntılar da göz önüne alınarak milletimiz vicdanını, aklını tekrar ortaya koyarak olması gerekeni huzurdan barıştan yana tercih yaptılar” diye konuştu.

“MİLLET OYUNU BOZDU”

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel “ 1 Kasım günü demokrasi kazanmıştır. Bundan sonraki amacımız her zaman olduğu gibi milletimizin partisi olmaya devam edeceğiz.  1 Kasım seçimlerinde milletimiz yüzde 49 gibi bir oy oranıyla bizi başına taç etmiştir. Biz de bu sorumluluk bilinciyle milletimize hizmet etmeye devam etmeye çalışacağız. Her türlü oyunlara rağmen bu millet büyük oyunu bozdu. Bu millet büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Biz yüce milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10