CHP'li vekiller de mazbatalarını aldılar

1 Kasım genel seçimlerinin ardından Tekirdağ'dan seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri; Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer Tekirdağ Adliyesine gelerek mazbatalarını aldılar.

Tekirdağ 9.11.2015 17:37:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri; Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer’in yanı sıra programa CHP İl Başkanı Şeref Çetin, ilçe belediye başkanları, partililer ile vatandaşlar katıldı. Milletvekilleri mazbatalarını Seçim kurulu başkanı Recep Baş ve İlçe Seçim Kurulu üyesi Naci Engin’in elinden aldılar.

“SONUÇLARINI MASAYA YATIRACAĞIZ”

Kalabalık bir partili grup ile Tekirdağ İl Seçim Kuruluna gelen Milletvekilleri mazbata töreninin ardından Adliye önünde açıklamalarda bulundular. Adliye önünde ilk olarak konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ‘’ Bugün 1 Kasım seçimleri sonucunda halkımızın verdiği oylar ile milletvekili seçilen Tekirdağ ilini temsil edecek olan CHP Milletvekilleri olarak mazbatalarımızı aldık.

Fakat şunu söylemek istiyorum. Elbette Tekirdağ’da başarılı bir netice gösterdik ciddi bir oy farkımız var AKP ile aramızda ama gönül isterdi ki milletvekili sayımızı daha fazla arttıralım. Bugün için mazbatalarımızı aldık ama elbette ki bunun nedenlerini ve sonuçlarını elbette masaya yatıracağız” diye konuştu.

“TERİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Mazbatalarda kendi isimlerinin yazdığını fakat mazbatanın kendilerine oy veren tüm vatandaşlara ait olduğunu kaydeden Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “ Bu mazbataların üzerinde Tekirdağ örgütümüzün ve bize oy veren vatandaşlarımızın alın teri ve emeği var bizlerde bunun bilincindeyiz. Bu sorumluluğun artık dünden daha zor olduğunu biliyoruz. Daha çok çalışacağız ve halkımızın, örgütlerimizin alın terini boşa çıkarmayacağız ‘’ dedi.

“TEKİRDAĞ HALKINADIR”

Son olarak açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ‘’ Sorumluluğumuz tüm Tekirdağ halkınadır. Örgütümüzedir ve başkanlarımızadır.’’ Dedi. İktidar Partisi Milletvekillerine seslenerek ‘’ Mevzu Tekirdağ olduğunda biz el birliği yapmaya hazırız’’ diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10