Kapaklı'da mehtaranlı açılış

Kapaklı'da Hekimoğlu İnşaat'ın 2'nci bürosunun açılış töreni, Lüleburgaz Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başladı. Mehteran Takımı'nın gösterisi katıl

Kapaklı 11.11.2015 17:27:00 0
Kapaklı

Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Selami Hekimoğlu’na ait işyerinin açılışında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı hızla büyüyor. 81 ilden vatandaşımız ilçemizde huzur içinde yaşıyor. İlçemizin nüfusu her yıl yaklaşık yüzde 10 artıyor. Bu da yatırımcıların iştahını kabartıyor” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ardından konuşan Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu da “2008 yılında bu şirketi kurdum. Elimden geldiğince işlerimi büyütmeye çalıştım. Fakat gönlümü hep aşağılarda tutmaya gayret ettim. Dün kimlerle oturuyorsam, bugün de onlarla oturuyorum” diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi No 2’de dün saat 15.00’da düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, 1 Kasım Seçimleri AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10