Dostluk kazandı

Çerkezköy'de ilçe merkezinde görev yapan basın mensuplarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli halı saha maçı yaptı.

12.11.2015 14:45:00 0
Dostluk kazandı

Önceki akşam İlyas Kahraman Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile basın mensupları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü kalede komiser Ramazan Akyüz, savunmada İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, personel Furkan Kırali, Ömer Şahinbaş, Uğur Yiğit,Zahit Akbaba ilk yedisi ile çıkarken, basın mensupları ise karşılaşmaya Emrah Çoğalan, Onur Aydın, Ahmet Kardeş, Mehmet Kahraman, Uğur Arslan, Gökmen Türkay ve Faik Onur Kaya kadrosu ile çıktı.

EMNİYET İYİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda temkinli bir futbol ortaya koydu. İlerleyen bölümlerde özellikle Ekrem Çiçek ve Ömer ile etkili olan Emniyetspor üst üste goller bularak skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra toparlanan Basın mensupları ataklarını sıklaştırdı. Ahmet’in derinlemesine pası ile hareketlenen Faik Onur’un vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Emniyetsopr Sertan Topkaya’nın ayağından bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Basın mensuplarının oyundan kopmasını iyi değerlendiren Emniyetspor Ömer ve Furkan ile gol bularak skoru bir anda 5-0 yaptı.

İLK DEVREDEN SEKİZ GOL ÇIKTI

Oyuna tekrar ortak olmaya çalışan basın mensupları golü ilerleye bölümlerde buldu. Ataklarını sıklaştıran basın mensuplarında topla buluşan Ahmet’in pasını iyi değerlendiren Faik Onur düzgün vuruşla farkı dörde indirdi. Moral bulan basın mensupları emniyetspor’un zaaflarını iyi değerlendirdi. Sol kanattan gelişen atakta defansı tek tek çalımlayan Faik Onur kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 5-2’ye getirdi. Kalesinde üst üste iki gol gören Emniyetspor çabuk toparlandı. Ekrem Çiçek ceza sahası dışından şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 6-2’ye getirdi.

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ilk devresini dört golle mağlup kapatan basın mensupları ikinci devreye iyi başladı. Ahmet Kardeş’in  ve Uğur’un vuruşları direkten döndü. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen bölümlerinde sol kanattan ilerleyen Faik Onur’un pasını iyi takip eden Uğur Aslan farkı üçe indirdi. Karşılaşmanın 40.dakikasında bu kez Emniyetspor da boy gösteren Serkan Müdür oldu ve takımını da 7-3 öne geçiren golü kaydetti. Oyundan kısa süreli kopan basın mensupları karşısında atak oynayan Emniyetspor Uğur Yiğit’in golü ile farkı beşe çıkardı. Basın mensuplarının etkili geldiği ataklarda kalesinde devleşen komiser Ramazan Akyüz kalesinde güven verdi.

EMNİYET TOPARLANDI

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde basın mensupları farkı dörde indirdi. Ceza sahası dışından basın mensupları serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Ahmet Kardeş yerden düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Gol sağanağının yaşandığı karşılaşmada Emniyetspor Ekrem Çiçek ile bir gol daha buldu. Basın mensupları ise ilerleyen bölümlerde Uğur Aslan bir gol bularak farkı indirmeye çalıştı. 55. dakikada Basınspor’un duraklamasını fırsat bilen Emniyetspor ani bir atak geliştirerek Emrah’ın yerine kaleye geçen ve bir çok gollü önleyen Onur Aydın bu kez Ömer’in sert şutuna engel olamadı ve durumu 10-5 yaptı.

BASIN MENSUPLARI FARKI İNDİREMEDİ

 Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde basın mensupları Faik Onur ve Emrah Çoğalan ile goller bularak farkı ikiye indirdi. Uzatma dakikalarında bir gol daha bulan Emniyetspor karşılaşmadan da 11-8 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmanın ardından her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederken, kısa zaman içinde tekrar bir araya gelerek rövanş maçı yapacaklarını kaydettiler.

Haber/Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10