Erdil Makine Barbaros Caddesi'nde açıldı

İşletmeciliğini Kurtuluş Erdil'in yaptığı Erdil Makine Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi No:53/E'de hizmete girdi.

Çerkezköy 12.11.2015 15:32:00 0
Erdil Makine Barbaros Caddesi

Dün saat 14.00’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Merkez Komutanı Fuat Dönmez, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni işletmenin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Akay,“Uzun yıllardır esnaflıkla uğraşan çok değerli dostumuza bu işletmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geçmişten bugüne kadar olan tecrübelerinin hepsini bu işletmeye harcadılar. İnşallah ailelerine bereket katar. İşletmemiz tüm aileye ve Çerkezköy’e hayırlı olsun. Bugün büyüyen ve gelişen Çerkezköy’e, özellikle sanayisine yardımcı olabilecek bir işletmenin açılışında bulunuyoruz. İşletme sahibine hayırlı kazanç ve müşteriler diliyorum.” dedi.

FABRİKALARA ÇALIŞACAKLAR

Açılış töreninin ardından davetlilere ikramlar sunuldu. İşletme sahibi Kurtuluş Erdil “Çerkezköy’de faaliyet gösteren sanayinin endüstriyel makine montaj, demontaj, planlı bakım, kestirimci bakım, hidrolik pnömatik, mekanik, konstriksüyon ve tesisat hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Bugün bizim açılışımıza gelerek onurlandıran bütün herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10