Atatürk Viyadüğü'ndeki kaza ucuz atlatıldı!

Önceki akşam Atatürk Viyadüğü'nde yoldan çıkan bir otomobil refüje çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ve üç arkadaşı şans eseri yara almadan kurtuldu.

Çerkezköy 13.11.2015 17:33:00 0
Atatürk Viyadüğü

Önceki gün saat 19.30 sıralarında  Atatürk Viyadüğü üzerinde meydana gelen kazada iddiaya göre Cengiz Topel Caddesi’nden İlçe Merkezi istikametine seyir halinde olan Erdem Dalı yönetimindeki 59 TB 225 plakalı otomobil, hızlı bir şekilde seyir halindeydi. Viyadük üzerindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çıktı. Köprü ortasında bulunan çelik güvenlik halatlarını koparan otomobil, aydınlatma direğine çarparak durdu.Sürücü ve araçta bulunan 3 arkadaşı kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

TREDAŞ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Kazanın ardından olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri, güvenlik amacıyla köprüdeki elektrik hattını keserken, polis de trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazaya karışan otomobilin çekici vasıtasıyla kaldırılıp, yolun da temizlenmesinin ardından köprüdeki trafik akışı normale döndü.
Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10