Veliköy Mahalle Evi'nde okuma yazma kursu

Çerkezköy Belediyesi Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi'nde okuma yazma bilmeyen bayanlara yönelik 'Okuma Yazmayı Sende Öğren' adı altÄ

Çerkezköy 17.11.2015 17:50:00 0
Veliköy Mahalle Evi

Kurs kayıtlarının başladığını belirten yetkililer Veliköy Mahallesi’nde Okuma Yazma kursuna katılacak bayanların Çerkezköy Belediyesi Halk Masası 444 88 59 Nolu telefonuna arayarak kayıt için gerekli bilgiyi alabilecekleri belirtildi.

 KIZILPINAR’DA DA MAHALLE EVİ AÇILACAK

Çerkezköy Belediye yetkilileri Veliköy Mahalle Evi’nde nakış, takı tasarım, dekoratif çiçek, rölyef sanatı, plates, airobik ve step gibi kursların devam ettiğini bu kurslarının yanı sıra gelen talep üzerine de önümüzdeki günlerde bir ilke daha imza atarak yine İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğince ‘Okuma yazmayı sende öğren’ kampanyası adı altında bayanlara yönelik ‘Okuma Yazma’ kursu açılacağını anlattı. Belediye yetkilileri, Kızılpınar Mahallesi’nde de önümüzdeki günlerde Halk Evi açılacağını bu konuda çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirtirken, burada açılacak Halk Evi’nde de  bayanlara yönelik nakış, takı tasarım, dekoratif çiçek, rölyef sanatı, plates, airobik ve step kursları açılacağını kaydetti.

Ayrıca bu kurslara ilaveten de Veliköy’deki gibi yine bayanlara yönelik ‘Okuma Yazma’ kursu  açılacağını ve kayıtların başladığını söylediler. Bu arada Veliköy ve Kızılpınar mahallelerinin sakinleri Mahalle Evleri aracılığı ile açılan eğitim ve sosyal etkinlik kursları nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşükkürlerini iletti.

Haber/Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10