Vekilleri yalnız bırakmadılar!

Önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yapılan 26. Dönem Milletvekili Yemin Töreni'ne Çerkezköy'den de yoğun bir katılım oldu.

Çerkezköy 18.11.2015 18:01:00 0
Vekilleri yalnız bırakmadılar!

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz eşi Müjgan Karagöz, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi işadamı Rahmi Yılmaz, Ak Parti Milletvekili aday adayı da olan işadamı Ömer Karadeniz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Umut Danış ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilaver Burak, Eski Meclis Üyelerinden Zafer Erdağ ve Çerkezköy’den bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri milletvekillerimizi bu heyecanlı günde yalnız bırakmadı.

YEMİN TÖRENİ’NDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Önceki gün yemin eden Tekirdağ Milletvekilleri Çerkezköy’den giden misafirlerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin koridorlarında objektiflere poz verdi. Meclis lokantasında misafirleriyle yemek yiyen Tekirdağ Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, yakın ilgi gösterdi. Çerkezköy’den Ankara’ya giderek yemin töreninde milletvekillerini yalnız bırakmayan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz eşi Müjgan Karagöz, Rahmi Yılmaz, Ahmet Çetin ve Seval Çetin tek tek vekillerle fotoğraf çekildi. Ankara’ya giderek Ak Partili Milletvekilleri’ni yalnız bırakmayan partilileri de oldu.

AK PARTİLİLER DE MECLİS’E GİTTİ

Ak Parti İlçe Yönetimi’nden Umut Danış, Ak Parti’den Belediye Başkanı Adayı ve Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Karadeniz, Meclis Üyesi Dilaver Burak ve bazı partililer bu dönem çıkardıkları üç milletvekilini bir an olsun yalnız bırakmadı. Ak Partililer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde partilerinin önde gelen isimleriyle de fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Eski bakanlardan Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarına kadar birçok isimle fotoğraf çekilen Ak Partililer Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin koridorlarından çok sayıda anı objektiflere yansıttı. Umut Danış, sosyal medya hesaplarından eski Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Yasin Aktay, Bakan Recep Akdağ, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AB Bakanı Volkan Bozkır ve seçim hükümetinde yer alarak Ak Parti’ye geçen eski MHP’li Tuğrul Türkeş ile fotoğraflar paylaştı.

RABİA İŞARETİ İLE POZ VERDİLER

Çerkezköy’den giden Ak Partililer Meclis koridorlarında Ak Partili Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile birlikte ‘Rabia’ işareti ile verdikleri poz ile dikkat çekti. Milletvekillerini Çerkezköy’den giden partililerin yanı sıra aileleri de yalnız bırakmadı.

Ayşe Doğan’ın eşi HEMA Endüstri A.Ş Genel Müdürü Tunç Doğan da yemin töreni boyunca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulundu. Bu arada TBMM’de Ak Parti’nin Trakya’dan tek kadın milletvekili olan Ayşe Doğan, adaşı Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile de bir araya geldi. Aslen Trabzonlu olan Rahmi Yılmaz, Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile yine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ı tanıştıran isim oldu.

Çerkezköy’den giden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz CHP’li milletvekilleriyle de bir araya geldi.  Müjgan Karagöz, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yücer ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınladı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10