Öğrencilere nezaket içinde yardım!

Dün ÇTSO'da örnek gösterilecek bir yardım programı vardı. ÇTSO Yönetimi ilk, orta ve lise de eğitim gören 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık mont ve bot yardımı yaptı. Ancak bunlar, Ã?

Çerkezköy 20.11.2015 18:54:00 0
Öğrencilere nezaket içinde yardım!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy ve Saray'daki okullarda eğitim gören 600 öğrenciye giysi yardımı yaptı. Mont ve bottan oluşan yardımlar öğrenciler rencide edilmeden, daha sonra okul yönetimleri aracılığı ile dağıtılması için İlçe Milli Eğitim Müdürleri’ne teslim edildi.

EĞİTİM CAMİASI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Dün öğrencilere yapılan kıyafet yardımı nedeniyle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkanlık Makamı’nın bulunduğu kattaki toplantı odasında ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen ve Sinan Sifil Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Saray İlçe Milli Eğtim Şube Müdürü Nurettin Akkoç’u ağırladı.Toplantıda konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız’ın ilçemiz eğitimine ve öğrencilerimize yaptığı katkı nedeniyle memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum. İlçemiz eğitimine her zamanda katkısını eksilmeden sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın öğrencilerimize yaptığı bu anlamlı katkı nedeniyle eğitim camiamız adına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

AKKAÇ’DAN ÇTSO’YA ÖVGÜ

Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkaç da, “Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin bu tür katkıları bizleri de gururlandırıyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitimin her zaman katkı sağlaması bölgemizde eğitimin daha iyi yere gelmesine de katkı sağlamaktadır. Bu nedenle ÇTSO yönetimini kutluyor ve katkıları nedeniylede Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür ediyorum.”

ÖĞRENCİLERİMİZE SEVGİMİZ HİÇ BİTMEYECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’a eğitime katkılarını sürdüreceklerini belirterek, “ÇTSO yönetimi olarak bizim aldığımız bir karar var. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak öğrencilerimize ve öğretmenlerimize karşı sevgimiz saygımız hiç bitmeyecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarını sağlamak için biz her her zaman eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz.”dedi. Kozuva, 600 öğrenciye  kıyafet yardımı olarak mont ve bot yardımı yaptıklarını sözlerine ekledi.

MONT VE BOTLAR MÜDÜRLERE TESLİM EDİLDİ

ÇTSO’da yapılan toplantıda konuşmaların ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen ve Sinan Sifil, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkaç’a öğrencilere verilmek üzere mont ve botları kutular içinde teslim etti. ÇTSO’nun ihtiyaç sahibi öğrencileri rencide etmeden bu yardımları, yapması takdir gördü. İlçe Milli Eğitim Müdürleri Erdoğan ve Akkaç da önceden tespit edilen öğrencilere bu yardımların ulaştırılması için okul müdürlerine teslim edecek.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10