Çerkezköy'de bir banka daha şube açtı

Artan nüfus artışı ile birlikte cazibe merkezi haline gelen Çerkezköy'de bankalar şubelerini artırırken, yeni banka şubeleri de her keçen gün açılıyor. İlçede son olarak Kuveyt Türk Bankası

Çerkezköy 23.11.2015 10:16:00 0
Çerkezköy

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete vermeye başlayan Kuveyt Türk Bankası Çerkezköy Şubesi, iddialı bir başlangıç yaptı. Kuveyt Türk Banka yetkilileri açılışta,“Bankamız, uygun ve yeni finansal çözüm sunma, bilgi birikimi, tecrübe ışığında uluslararası bir banka olarak Türkiye’de hizmet kalitesinde ilk beş, aktif büyüklük açısından ilk 10 banka arasında yer almaktır” diye konuştu.

Katılım Bankacılığı ve Toplam Kalite Yönetimi esasları doğrultusunda hizmet verdiklerini belirten Banka Yetkilileri, “Müşterilerimize verdiğimiz tüm bankacılık bilgilerinin açık ve net olmasına dikkat ediyoruz. Müşterilerimizin hesaplarından şartsız koşulsuz hesap işletim ücreti almıyoruz” dedi.

“BANKA OLARAK TASARRUFU TEŞVİK EDİYORUZ”
Kuveyt Türk Bankası’nın müşterilerini tasarruf yapmaya teşvik ettiklerini dile getiren Banka Yetkilileri, “Müşterileri aşırı borçlandırarak kazanç elde etmek istemiyoruz. Biz müşterilerimizin, EFT dahil internet şubesi üzerinden yaptığı işlemlerden işlem ücreti almıyoruz. Çağrı merkezi üzerinden satış yapmıyor, ayrıntılı bilgi vermeden bir ürün veya hizmetin satışını desteklemiyoruz. Aynı birikime sahip müşterilerin aynı haklara da sahip olmasına özen gösteriyoruz” açıklamalarını yaptı.

Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10