Kapaklı Kent Konseyi logosu ödülü verildi

Kapaklı Kent Konseyi tarafından organize edilen ödüllü logo yarışması sona erdi. Yarışmada Kapaklı Kent Konseyi'nin yeni logosu belirlenirken, 1'inciye de 3 bin TL para ödülü takdim edildi.

Kapaklı 25.11.2015 17:06:00 0
Kapaklı Kent Konseyi logosu ödülü verildi

Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, katılımcılara teşekkür ederken, “Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ödül Töreni’ne Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri İlhan Çetinkaya, Muzaffer Yıldıran ve Halil İbrahim Erkan, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Kapaklı çok hızlı göç alan bir şehirdir. Burada 81 şehirden insanlar kardeşçe bir arada yaşamaktadır.”dedi. Başkan Mandalı ayrıca Belediye Hizmet Binası’nın 9’uncu katını da Kapaklı Kent Konseyi’ne tahsis ettiklerini sözlerine ekledi.

BİRİNCİYE HEDİYESİNİ KAYMAKAM GÜRBÜZ VERDİ
 Kapaklı Kent Konseyi’nin birbirinden değerli projelere imza atacağına emin olduğunu söyleyen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ise  “Benim Kent Konseyi’nden bir ricam var. Ülkemizde her şehrin kendine has bir simgesi var. Kapaklı’nın da kendine has bir simgesi olsun. Bu bir yiyecek olabilir, bir el işi olabilir ya da çok daha farklı bir şey. Sizden bu yönde çalışmalar bekliyorum.”diye konuştu. Konuşmaların ardından Kent Konseyi Logo Yarışmasında 1. olan Ayşe Girgin Barsbay’a Kaymakam Gürbüz tarafından 3 bin TL’lik hediye çeki verildi.

Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10