Çerkezköy'de 'Vatandaşla Pozitif İletişim' eğitimi verildi

Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği "Vatandaşla Pozitif İletişim" konulu günübirlik eğitim çalışması, geniş çaplı bir katılı

Çerkezköy 26.11.2015 16:11:00 0
Çerkezköy

Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı’nın takdim konuşmasıyla başlayan eğitimin açılış konuşmasını yapan Birlik Üyesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak üyesi olduğumuz Trakyakent ve Marmara Belediye Birlikleri’nin ortak çalışma programına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başta Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyor, teşekkür ediyorum.”dedi.

KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM

Akay konuşmasında şunları kaydetti: “Personellerin bilinçlenmesine katkıda bulunacak oldukça etkili bir konuya değinildiğini, yoğun bir katılım ve ilginin olduğunu gözlemliyoruz. Vatandaşla Pozitif İletişim konusunun, özellikle belediye çalışanlarımızın vatandaşla olan ilişkilerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Eğitim programının tüm personelimize yararlar getirmesini temenni ediyor, katılımlarınız tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DİYALOG VE İLİŞKİLER KONUSUNDA SUNUM YAPILDI

Yönetim Danışmanı Ahmet Ekiz eğitim çalışmasına ilgi göstermeleri nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye birim amirleri ve personellere teşekkür etti. Ekiz, katılımcıları, belediye personelinin vatandaşa karşı olan uyumlu davranış, tutum, karşılıklı diyalog ve ilişkileri konusunda sunum eşliğinde kapsamlı şekilde bilgilendirdi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10