Yatırım desteği istediler

AK Parti'nin Trakya'dan çıkarttığı 5 milletvekili Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti ve Tekirdağ,Edirne ve Kırklareli'ne spor yatırımları konusunda destek istedi.

Tekirdağ 2.12.2015 16:54:00 0
Yatırım desteği istediler

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti'nin Trakya'daki tek kadın milletvekili olan Çerkezköylü Ayşe Doğan, bakan Kılıç'ın yanındaki koltuğa otururken, Yel, Akgün, Sezen ve Minsolmaz karşılıklı olan diğer koltuklara oturdular.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kılıç, milletvekillerinden illeriyle ilgili bilgi aldı. Tekirdağ,Edirne ve Kırklareli'ndeki gençlik ve spor ile ilgili sorunlar ile devam eden yatırımlar ve 2016 yatırım programına alınması düşünülen projelerle değerlendirildi. Ziyaretle ilgili yapılan ortak açıklamada,  çok yararlı bir ziyaret olduğu vurgulandı. Açıklamada şunlara yer verildi: "Tekirdağ’ımızın gençlik ve spor alanındaki sorunları ve mevcut yatırımlar ile önümüzdeki yıl gerçekleşmesi muhtemel yatırım projeleri masaya yatırıldı. Sayın Bakanımız Tekirdağ ile ilgili tüm projelerin yakından takip edildiğini, mevcut sorunların ve ihtiyaçların giderileceğini ifade etti ve her zaman Tekirdağ’ın yanında olacağının müjdesini verdi."


0282 726 91 91
0282 747 65 10