Kırmızı iller 'Turuncu renk' için buluştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'deki tüm AK Parti teşkilatlarının kaynaşması için verdiği talimat kapsamında AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve İl Yönet

Tekirdağ 3.12.2015 18:39:00 0
Kırmızı iller

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve İl Yöneticileri, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı İzmir İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'deki tüm AK Parti teşkilatlarının kaynaşması için verdiği talimat kapsamında ziyaretin gerçekleştiği belirtildi.burada konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti iktidarı haritadaki CHP'yi temsil eden kırmızı yerleri turuncuya çevireceğini iddia etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İl Başkanları toplantısında 'Hattı siyaset yoktur, sathı siyaset vardır. Satıh ise tüm Türkiyedir' yönünde söylediği sözler kapsamında AK Parti Tekirdağ Teşkilatı, İzmir Teşkilatı'na kaynaşma ziyaretinde bulundu.
2019 İÇİN STRATEJİ BELİRLEYECEĞİZ
Burada ilk konuşmayı AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yaptı. AK Parti olarak büyük bir aile olduklarını belirten Delican, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, bundan sonra daha yakın istişare de bulunmak, kaynaşmak için yeni program başlattı. Biz de bu çerçeve de Tekirdağ İl Başkanımız Ahmet Akçay ile İzmir'de bir araya geldik. İnşallah bizde gideceğiz. Bugün kendileriyle ilk toplantı temasını sağladık. Onlarla istişare yapmak, 2019 yerel seçimleri için strateji belirlemek için toplantı yapacağız" dedi.

TURUNCUYA DÖNDÜRECEĞİZ
Delican, 2019 yerel seçimlerinde haritada CHP'yi temsilen kırmızı renkte olan yerleri AK Parti iktidarı ile turuncuya çevireceklerini belirterek, "Tekirdağ ilimiz bu seçimlerde oylarını yüzde 38'in üzerine kadar arttırarak güzel bir başarı gösterdi ve bir vekil artırdı. Bizde 145 bin oy artırdık. Ege Bölgesi'nde AK Parti'nin birinci olmasında ciddi pay sahibi olduk. İnşallah bundan sonra haritada kırmızı olan yerleri Tekirdağ ve İzmir başta olmak üzere turuncuya döndüreceğiz. 2019 seçimleri bizim referansımız olacak. Önümüzde 4 yıl var. Büyük bir tempoyla çalışacağız" diye konuştu.


FORMA HEDİYE ETTİ
İzmir'e hem Tekirdağspor Karşıyaka maçını izlemek hem de AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile çalışma yapmak için geldiklerini dile getiren Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Ziraat Türkiye Kupasında Karşıyaka ile Tekirdağspor karşılaştı. Hem maçı izlemek hem de çalışma toplantısı için İzmir'e geldik. Maç ile ilgili olarak Karşıyaka maçtan galip ayrıldı. Tekirdağ olarak üzgünüz. Buraya kadarmış. Ancak şu bir gerçek ki hem oynadığı güzel oyunla hem de inanmışlık duygusu ile mücadelesi Tekirdağspor adına ümit vericiydi. Şehrimizin takımına bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Arıdndan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, İzmir İl Başkanı Delican'a ismi yazılı Tekirdağspor Forması ve İzmir İl Başkanlığı yazılı dokuma hediye etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10