Üstü kapalı bekleme yeri yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Anfi Tiyatro'nun yanındaki toplu taşıma araçlarını yerini değiştiğini belirterek, bu alana vatandaşların rahatça bekleyebilecekleri üstü kapalı bir alan oluÅ

Çerkezköy 10.12.2015 18:11:00 0
Üstü kapalı bekleme yeri yapılacak

Başkan Akay,yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte ilçede belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Anfi Tiyatro yanında yapılan çalışmaları inceleyen Akay, buradaki toplu taşıma araçlarının bekleme yerlerinin değiştirildiğini söyledi.Bu alana vatandaşlarımızın rahatça bekleyebilecekleri bir alan oluşturacakların belirten Akay, "Öncelikle zeminin betonunu attık. Sonraki süreçte üstü kapalı bir bekleme alanı yapacağız. Akabinde de burasını ışıklandıracağız” dedi.


Ardından Akay ve Gümüş, İstasyon Mahallesi’nde onarım çalışmaları devam eden Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışmaları inceledi. Açılışın 25 Aralık tarihinde yapılacağını belirten Akay, “Çalışmalar neredeyse tamamlandı. Skorboard da monte edildi. Ufak tefek işler kaldı. Bunlar da önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanacak. 25 Aralık’ta bir aksilik olmazsa açılışımızı yapacağız” dedi.
Haber / Ahmet KILAVUZ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10