İki mahalleye düğün salonu yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016 yatırım programı kapsamında Yıldırım Beyazıt ve Veliköy Mahallesi'ne Kapalı Düğün Salonu yapılacağını açıkladı. Akay, iki düğün s

Çerkezköy 11.12.2015 17:24:00 0
İki mahalleye düğün salonu yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016 yatırım programı kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak ve Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerine Kapalı Düğün Salonu yapılacağını açıkladı.
Akay, yapılacak olan düğün salonu projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akay,  "Yıldırım Beyazıt Mahallemizin Tarım Sokak mevkiine 500 metrekare kapalı alanı olan modern ve şık bir düğün salonu yaparak, vatandaşlarımızın düğünlerini, cemiyetlerini burada yapmalarına olanak sağlayacağız.

 

Tarım Sokak'ta Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan Kapalı Düğün Salonu'nun inşaatına Mart ayı gibi başlayıp, Eylül ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Tarım Sokağa yapacağımız Kapalı Düğün Salonu'nun bir benzerini Veliköy Mahallemizde yapacağız. Veliköy'de bulunan Vatan Caddesi üzerinde yaptığımız Açık Hava Düğün Alanı'nın yanına yapacağımız Kapalı Düğün Salonumuz da 500 metrekare kapalı alanı olacak. Mart ayı gibi başlayıp, Eylül ayı gibi tamamlanmasını hedeflediğimiz kapalı düğün salonlarımız hizmete girdiğinde vatandaşlarımız düğünlerini ve diğer söz, nişan gibi cemiyetlerini buralarda yapabilecek" dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10