Alço espriyi patlattı: Gelin size gazoz ısmarlayayım!

Geçtiğimiz Cumartesi günü işletmeciliğini Özer Adalı ve Nesat Küçük'ün yaptığı Mekan Coffe ve Bistro düzenlenen törenle hizmete girmişti.

Çerkezköy 14.12.2015 16:25:00 0
Alço espriyi patlattı: Gelin size gazoz ısmarlayayım!

Açılışın ardından ise mekan ünlü oyuncuları ağırladı. Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden olan Nuri Alço ile Türk Sanat Müziği’nin eskimeyen ismi Devlet Sanatçısı Sami Aksu, yakın arkadaşı olan işletme ortaklarından Özer Adalı’nın daveti üzerine mekanın konuğu oldu. Mekan sahibi arkadaşlarına sürpriz yapmak için gelen Alço ve Aksu'ya müşteriler büyük ilgi gösterdi.

GAZOZ ESPİRİSİ KAHKAHAYA BOĞDU
Film sahnelerinde gazoza ilaç atma sahneleriyle adından sıkça bahsettiren Nuri Alço, müşterilerle sohbet sırasında "Sizlere gazoz ısmarlayayım da birlikte gazoz içelim" diye espri yapması, herkesi kahkahaya boğdu. Müşteriler ise espriye aynı şekilde karşılık vererek "Biz gazoz içmiyoruz" yanıtı verdiler.

 


ŞARKILARIYLA MÜŞTERİLERİN RUHUNU OKŞADI
Daha sonra Sami Aksu, burada  bir birinden güzel şarkılar okuyarak mekanı dolduranların ruhunu okşadı ve müzik dolu dakikalar yaşattı. Mekan Coffe ve Bistro'nun sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük, Nuri Alço ve Sami Aksu’ya  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Alço ise, "Özer Adalı kardeşimiz bizlerin eski dostu kendisi bizleri açılışa davet ettiler ancak açılış törenine işlerimiz dolayısıyla katılamadık.Kendisine gelemeyeceğimizi belirtmiştik. Sonra bir sürpriz yapalım dedik ve birlikte gelerek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Çok güzel bir mekan olmuş. Böyle mekanlar bugün bir çok yerde yok. Özer Adalı ve Nesat Küçük kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve bol kazançlar diliyoruz.Çerkezköy çok hızla büyüyen bir ilçe. Böyle mekanların oluşu da sosyal yaşama büyük bir canlılık katması bakımından da önemli olduğuna inanıyoruz.”dediler.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10