8 birincilikle döndüler

Tekirdağ'da yapılan Kulüpler Arası Anadolu Yıldızları İl Seçmelerinde Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Taekwando takımı 8 kategoride birincilik elde etti.

Çerkezköy 15.12.2015 17:04:00 0
8 birincilikle döndüler

Tekirdağ Tekvando İl Seçmelerinin 3 kategoride yapıldı. Anadolu Yıldızları kategorisi 29 kilogramda Senanur Kepenek Tekirdağ birincisi, 37 kilogramda Kübra Kepenek ve 44 kilogramda Meryem Akgün Tekirdağ birincisi oldu. Gençler Kategorisi’nde ise Genç Bayanlarda 52 kilogramda Merve Kepenek, 63 kilogramda Ceyda Cinbirt il birinciliği kazandı. Genç Erkeklerde Tekirdağ Şampiyonu olan 51 kilogramda Burak Orhan ve 63 kilogramda Eray Yıldız da Alanya’daki Türkiye şampiyonasına katılacak. Ayrıca Büyükler Kategorisi’nde 58 kiloda Tekirdağ şampiyonu olan Fatih Sert ise Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ'ı temsil edecek”

AKAY'I ZİYARET ETTİLER
Kulüp sporcu ve antrenörleri Bilal Güzel ve Oğuz Güzel Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, sporcuların başarısından gurur duyduklarını söyledi. Güzel, "Bizlere har zaman katkı sağlayan ve destek olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum. İlçemizde sporun her dalının daha iyi yerlere gelmesi için gösterdiği çaba bizleri çok mutlu ediyor. Tekirdağ il genelinde kulüpler arası yapılan Anadolu Yıldızları İl Taekwando seçmeleri büyük bir mücadeleye sahne oldu.Biz ekip olarak bu seçmelere çok iddialı şekilde hazırlandık ve her kiloda derece almak için mücadele ettik.

 

 

Amacımız 2016 yılında da ilçemizden şampiyonlar çıkarmaktır.Sakarya ve Antalya’da yapılacak olan şampiyonalarda da amacımız Milli takıma oyuncu kazandırmaktır.Tekirdağ’da yapılan Anadolu Yıldızları Seçmeleri 3 kategoride gerçekleşti.Bu seçmelerde birinci olan sporcular Sakarya ve Antalya’da yapılan olan şampiyonalara  müsabakalara A kategorisinde katılacaklar.2 ve 3. olan sporcular ise B ve C kategorisinde katılacaklar.Bu şampiyonada gelecek vaat eden bir çok sporcumuz ortaya koydukları mücadele azmi ile büyük umut vaat ettiler.Bir çok sporcumuzun da epey yol aldıklarını gördük.Türkiye’de şu an en çok faal sporcu taekwando’da bulunuyor.İnşallah Sakarya ve Antalya’daki şampiyonalardan da dereceler alarak ilçemize döneceğiz. Bu müsabakalarda da  Milli sporcumuz Küpra Kepenek kızımız gibi başka sporcularımızın da milli formayı giyeceğine inanıyoruz.”dedi.
TEBRİK ETTİ
Dereceye giren sporcuları tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz ilçemizde sporun her dalının daha iyi yerlere gelmesini sağlamak için sporun her dalına gereken desteği veriyoruz. İstasyon Mahallemizdeki  Spor Salonumuzu 26 Aralık Cumartesi günü açmayı düşünüyoruz.Burada çalışmalar tamamlanmak üzere her hangi bir aksilik olmaz ise 26 Aralık’ta  törenle hizmete açacağız.”dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10