Tepe Camii hayırseverlerden destek bekliyor

2012 yılında Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan ve tamamen faaliyete geçtiğinde bin kişinin birden namaz kılabileceği Tepe Camiinde çalışmalar sürüyor. Bu bölgedeki vatandaşlar için Tepe Camii

Çerkezköy 15.12.2015 17:24:00 0
Tepe Camii hayırseverlerden destek bekliyor

Tepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ceylan, caminin yapım çalışmalarını aralıksız sürdüğünü belirterek, "Camimizin buraya yapılması için yeri veren dönemin Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başta olmak üzere ve daha sonra caminin bu günlere gelmesini sağlayan şimdiki Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, İlçe Müftümüz Yusuf Tuna’ya ve ilçemizin tanınmış sanayici ve hayırsever  iş adamlarımızdan  Ömer Kılınç’a ve daha isimlerini sayamadığım hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, camimizin her şeyi ile yakından ilgileniyor. Kendisinden camimizin çevre düzenlenmesi yapılmasını talep ettik. Anında belediyenin imkanlarını seferber ederek çevre düzenlemesi çalışmalarına başlanıldı. Ayrıca caminin avlusuna da kilitli taş yapılacak. Belediye başkanımıza bu çalışmaları için teşekkür ediyoruz.Ayrıca Kaymakamımız Metin Kubilay’da camimizin biran önce bitirilmesi konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniylede kendilerine de teşekkür ediyoruz.”dedi.

 


Tepe Camii'nin bölgenin güzel bir camilerinden biri olacağını belirten Mehmet Ceylan, “Tabiri  caizse devlet, vatandaş işbirliği şeklinde  gerçekleştirilen camimize birde şadırvan yapılması girişiminde bulunduk. Bu konuda da sağ olsun İ hayırsever iş adamı Ömer Kılınç şadırvan yapımını üstlendi ve yapımına başlanıldı. Yaklaşık 40 metre karelik bir alana yapımı başlanan şadırvanında kısa sürede bitirilmesi planlanıyor."dedi.
BORCUMUZ VAR
Dernek olarak nakit borçları olduğunu ve bunu da taksitlendirdiklerini belirten Tepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Kahraman, "Bu borcumuzun biran önce ödenmesi içinde hayırsever vatandaşlarımızın esteğini bekliyoruz. İlçe Müftümüz Yusuf Tuna’da  bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrıca Müftümüz camimize de sık sık gelerek çalışmaları kontrol ediyor.Her zaman olduğu gibi caminin yapımı konusunda  bizlere her zaman katkı sağlayan ve destek olan hayırseverlerimizden desteklerini bizlerden eksik etmemelerini ve katkı ve destek olmalarını bekliyoruz. Bugüne kadar bizlerden önce camimiz derneğinde başkanlık yapan ve dernek yönetiminde bulunan şahsiyetlere de çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu camimizin yapımında mahalle sakinlerimiz kadar ilçemizin diğer mahallelerinde ikamet edenlerinde katkı sağlamış olmasından mutluluk duyuyoruz ve herkese çok teşekkür ediyoruz.Camimizin mevcut eksikliklerinin giderilmesi içinde hayırseverlerimizin katkı ve desteklerini bekliyoruz.”dedi.
Haber/Ahmet KILAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10