Piknik alanında birinci etap çalışmalar tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yazın ilçe halkının aileleriyle birlikte gidip piknik yaptığı ve güzel vakit geçirdiği ve sonbaharda çevre düzenlemesine alınan Tepe Piknik alanında yardımcÄ

Çerkezköy 17.12.2015 15:31:00 0
Piknik alanında birinci etap çalışmalar tamamlandı

Tepe Piknik Alanında  1. etap çalışmaları içinde yer alan yürüyüş yolları ile mangal alanlarının düzenlendiğini belirten Akay, piknik alanının da etrafının çevrildiğini söyledi. Akay, "1. etap çalışmalarımızı tamamladık. kısa süre sonra 2. etap çalışmalarına başlayacağız. Fakat öncesinde piknik alanı içinde bulunan iki çay bahçesinin ihale sürelerinin bitmesini bekliyorduk. Alanın giriş kısmındaki çay bahçesi işletmecisi, ihale süresinin dolmasını beklemeden kendi isteğiyle alandan ayrılıyor.

 

 

Diğer işletme ile ilgili kararı ihale süresi dolunca vereceğiz.Boşaltılan çay bahçesi işletmesi alanında düzenleme çalışmaları yapılacak. Buraya yeni oturma grupları konulabilir. Yeni bir çocuk oyun grubu yerleştirilebilir. Bizim piknik alanı ile ilgili 1. etap çalışmalarımız tamamlandı diyebiliriz. Yalnızca oturma gruplarının yerleştirilmesi kaldı. 2. etap çalışmaları kapsamında ise orta alan dahil güreş sahasına kadar olan kısımda düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hatta güreş sahasını, etkinlik alanı haline getireceğiz. Piknik alanımıza yeni bir soluk kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Ardından Akay, yapımına 3 yıl önce başlanılan ve şuan da bazı eksiklikleri bulunan ve çevre düzenlemesi süren Tepe Camii’ni ziyaret etti. Akay buruda, cami görevlileri ile birlikte camiyi dolaştı. Çok güzel bir işçilik çıkarıldığını belirten Başkan Vahap Akay, “Camimiz çok güzel oldu. Ufak tefek eksiklikleri kalmış. Bu eksikliklerin de bir an evvel giderilmesi ve tam anlamıyla burada ibadete devam edilebilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10