Tezgahlar şenlendi

Havaların soğumasıyla birlikte balığında bollaşması tezgahlara da yansıdı. Hafta için 15 lira olan hamsinin fiyatı 10 liraya kadar düşünce, vatandaşlar Balık Pazarı'na akın etti ve bol bol balık

Çerkezköy 21.12.2015 09:45:00 0
Tezgahlar şenlendi

Denizin verdiği bereket tezgahları doldurunca balıkçıların yüzü de gülmeye başladı. Balıktaki bolluk ise fiyatlara da yansıdı ve vatandaşlar balık almak için tezgahlarına akın etti. Hafta içi kilosu 15 liradan satılan Karadeniz hamsisinin kilosu dün tezgahta 10 liraya satıldı. İstavrit ise kilosu 12 lira, levreğin tanesi 7 lira, mezgitin kilosu 15 lira, Karadeniz palamutunun tanesi 5, Çüpranın tanesi ise 6 liradan satıldı.

 

 

 

TEZGAHLAR DOLDU
Balık Pazarı esnafından Dursun Akkurt, tezgahlara çok balık gelmesiyle de fiyatların düştüğünü belirterek, "Fiyatlardaki düşüş bizleri olduğu kadar vatandaşında yüzünü güldürdü. Son günlerde balık fiyatlarının düşmesiyle birlikte   tezgahlarımızda şenlenmeye başladı. Artık bundan böyle tezgahlarımız boş kalmayacak gibi gözüküyor. Fiyatların düşüşü ve satışların artmasından balıkçı esnafı olarak memnunuz. Vatandaşlarımızda bol ve ucuz balık yesin istiyoruz. "dedi.
Balıkçı Cenk Diş ise, "Bir ara tezgahlara az balık gelince fiyatlar yükseldi. Son günlerde bol balık tutulunca fiyatlar da düştü. Özellikle vatandaşlarımızın büyük bir bölümü hamsi ve istavriti tercih ediyor.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10