Şehitliğe yeni düzenleme

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mezarlığı'nda bulunan Çerkezköy Şehitliği'nin yeniden düzenleneceğini söyledi. Bir süre önce İstasyon Mezarlığındaki Çerkez

Çerkezköy 21.12.2015 10:44:00 0
Şehitliğe yeni düzenleme

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yapılacak olan düzenleme çalışmaları kapsamında ön proje çalışmaları tamamlanmak üzere olduğunu belirterek,  Şimdi burasının daha kullanılabilir hale gelmesi için proje çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmayla özellikle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehirleri Anma Günü gibi özel günlerde anma programları daha rahat yapılabilecek. Öncesinde bırakın vatandaşları, protokol üyeleri bile alana sığmıyordu. Biz şimdi 900 metrekarelik bir platform oluşturacağız. Platformun yapılmasının ardından da etrafı çiçek ve Türk bayraklarıyla süsleyeceğiz” dedi.

 

 

Akay, "Amacımız şehitlerimizi çok daha geniş platformlarda daha anlamlı bir şekilde anabilmektir. Bunun için bahse konu projeyi en kısa zamanda tamamlayacağız. Yapılacak olan çalışmaların ardında anma programlarımızı daha geniş katılımlarla yapabileceğiz” diye konuştu.
Haber / Ahmet KILAVUZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10