Biz kimse yıkamaz

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü'nün Gabralı Otel'de düzenlediği kahvaltıya Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali GürbÃ

Tekirdağ 21.12.2015 10:47:00 0
Biz kimse yıkamaz

Gazilerin ve şehit ailelerinin ve engellilerin bu ülkenin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, "Önceki yıllarda gazi şehit ve engellilerimize yeterli imkanlar sağlanamıyordu.Ancak son yıllarda atılan önemli adımlar var.Bu ülke için büyük fedakarlıklarda bulunan gazilerimiz ve şehitlerimizin ailelerine bu ülkenin tüm imkanları sağlanmaktadır.Ülkemiz kalkındıkça zenginleştikçe imkanlar daha da çoğalıyor.Bu ülkenin sağlam bir yapısı var.

 

 

Bu ülkeyi dışarıdan içerden hiç kimse yıpratamaz ve yıkamaz. Son günlerde Güneydoğu Anadolu'da yaşanan  terör olaylarında şehitler verdik.Bu şehitlerin biriside Malkara ilçesindendi.Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

 

 

DEVLETİMİZİN BİZLERE SAHİP ÇIKMASINDAN MEMNUNUZ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltı programında gazilerin ve şahit ailelerinin bir araya getirerek aralarında birlikteliğin daha da güçlenmesine katkı sağladığını belirterek, “Bu güzel programı düzenleyerek bizleri bir araya getiren Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ve müdürlük  yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere her zaman katkı ve destek veren  Valimiz Enver Salihoğlu’na, Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay’a ,Kapaklı Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’e, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da çok teşekkür  ediyoruz.Muharip Gaziler olarak bizler her zaman devletimizin desteğini görmekten ve bizlere  sahip çıkılmasından memnunuz."dedi.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10