Şampiyonluk yolunda her maç final

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde zirvede olan 1911 Çerkezköyspor'da şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, "Şampiyonluğa ulaşmak için tüm ma?

Çerkezköy 21.12.2015 17:22:00 0
Şampiyonluk yolunda her maç final

Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, Kapaklıspor karşısında alınan galibiyet ve takımın son durumunu kulüp tesisinde düzenledikleri basın toplantısıyla değerlendirdi. Kapaklıspor ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu belirten 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, "Biz takımımızın gücünün farkındayız. Maç daha farklı bitebilirdi. Fakat 90 dakika sonunda sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldık ve averajla liderliğimizi koruduk. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki maçları kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İlk 9 haftada 4 maçı seyircisiz oynama, 1 maç da saha kapama cezası aldık. Oyuncularımız sakatlıklarla boğuştu. Buna rağmen biz inancımızı kaybetmedik. 1 oyuncunun bile sakatlığı, takım için çok önemlidir. Oyuncu sakatlanınca 2-3 hafta sahalardan uzak kalabiliyor” dedi.

 

 

2 MAÇ KALDI
İlk yarının tamamlanmasına iki maç kaldığını belirten Savaş, “Bizim kalan iki maçımız kolay görünebilir. Fakat, bu tür maçlarda konsantrasyon kaybı olursa, puan kayıpları da yaşanabilir. Bunun için çok dikkatli olup, ilk yarıyı 2 maçı da kazanmak istiyoruz. İki galibiyeti de yeni yıl hediyesi olarak bu takımı sahiplenen herkese hediye etmek istiyoruz” diye konuştu
TAKIMIM GÜZEL İŞLER ÇIKARDI
1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu ise “Hafta sonu oynan karşılaşmada çok iyi bir mücadele örneği ortaya koyan Kapaklıspor ve 1911 Çerkezköyspor takımlarını gönülden kutluyorum. Karşılaşmayı izlemeye gelenler için keyifli bir maç oldu. Oyunun belli bölümlerinde takımım çok güzel işler çıkardı. Farklı da kazanabilirdik. Fakat Kapaklıspor’un da oyun 1-0 iken ciddi tehlikeleri oldu. Bir gol yeseydik tablo farklı da olabilirdi. Biz çıkarmamız gereken dersleri çıkardık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Ligin ilk yarısını puan kaybı yaşamadan tamamlamak istiyoruz. Devre arasında sakatlarımızın iyileşip, adete birer yeni transfer gibi takıma katılmaları ile çok daha güçlü bir ekip haline geleceğiz. Mesut Salmaz’ın durumu iyiye gidiyor. Gençağa Yılmaz da Malkara karşılaşmasından beri sakat sakat oynuyordu. Bu hafta Gençağa’yı kadroya alacağız ama kulübede bekleyecek. Oyuncumuzu riske etmeyeceğiz, dinlendireceğiz. Şampiyonluğa ulaşmak için tüm maçlarımızı final havasında oynayacağız” açıklamalarında bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10