Eleştiriye aynı yerden cevap

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha önce olduğu gibi dün de mesaisine sabah saat 05.30'da başladı ve Büyükşehir'in ilçelerde yaptığı çalışmaları denetledi. Albayrak, s

Çerkezköy 21.12.2015 17:29:00 0
Eleştiriye aynı yerden cevap

Bunun üzerine Albayrak, yorumun altına "Zamanı en güzel bir şekilde değerlendirmek zorundayım."diye yanıt verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah 05.30'da evinden çıktı. Oturduğu apartmanın önünde çekildiği fotoğrafı da facebook hesabından paylaşarak altına da   "Günaydın sevgili Tekirdağlılar. Günaydın Türkiye. Tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir gün ve hafta diliyorum. Saat 05.30 çalışmalarımıza Saray ve Çerkezköy de başlayıp yapılmakta olan projelerimizi yerinde inceleyip, saat 09:00 da Süleymanpasa binamızda mesaimize devam edeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun..." yazdı.

 

 

BU SAATTE KİMİ GÖRÜYORSUNUZ
Bu fotoğrafa ise S.Ç. isimli bir takipçi, "Bu saatte kimi görüp ne çalışıyorsunuz merak ediyorum. Yanınızda çalışana yazık değil mi. Mesai saati diye bir kavram var. İşci hakları var. Namazınızı evde kılın ve insanları sabahın köründe sürüklemeyin lütfen. Sabahın karanlığında ortada insan yokken çalışırsanız, Tekirdağ'da böyle toz toprak içinde kalmaya devam eder..." diye yazarak eleştirdi.
Bu eleştiriye ise Albayrak cevap verdi ve  "S. bey namaz ile bu çalışmamın ne ilgisi var. Zamanı en güzel bir şekilde değerlendirmek zorundayım.Ne diyeyim.... Yorumlarınızın değerlendirilmesini size bırakıyorum. Bir süre sonra Tekirdag'ımızın alt ve üst yapı çalışmaları bitince yorumları takdirlerinize ..." diye cevap verdi. Bunun üzerine takipçisi "İnşallah, çok eziyet çektik, umarız sonu güzel olur, ümitle bekliyoruz." karşılığı verdi.
SARAY,KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY'DE İNCELEME YAPTI
Ardından Albayrak, ilk önce Saray'a gitti ve buradaki çalışmaları inceleyip bir kahvede vatandaşlarla oturup sohbet edip çay içti. Ardından da Kapaklı'da incelemelerde bulundu.Çerkezköy'e de gelen Albayrak, buradaki kavşak çalışmalarını inceledi. 
MANDALI'YI ŞİKAYET ETTİ
S.D. isimli bir takipçisi ise Albyarak'a, "Başkanım bizim Kapaklı'da binamız var Kapaklı Pınarça arasında altyapı yok,pislikten geçilmiyor. Kapaklı Belediyesi Başkanına yazdım olumlu cevap alamadım."diyerek yardım istedi.Bu şikayete ise Albayrak, "Bu sabah bahsettiğiniz yerleri gezdim.İlgileneceğim."cevabı verdi.
3 ilçedeki incelemelerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ'a geri döndü.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10