Fidanını kendi dikti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği tarafından Kapaklı'nın Pınarça Mahallesi'ndeki ormanlık alanda oluşturulan 'Gaziler Fidanlığı'nı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Al

Kapaklı 21.12.2015 17:56:00 0
Fidanını  kendi dikti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin 2013 yılında Pınarça Mahallesi’ndeki orman arazisinde oluşturduğu ‘Gaziler Fidanlığı’nı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel, Pınarça Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler ile birlikte gezdi.

 

 

BAKIMINI KENDİMİZ YAPIYORUZ
2013 yılında Orman İşletme Müdürlüğü’nün kendilerine yaklaşık 18 dönümlük alanı tahsis ettiğini belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Biz de bu alana 600 adet Çam, 100 adet Ceviz, 15 adet Vişne ve 27 adet de Badem ağacı diktik. Diktiğimiz tüm ağaçlar tuttu. Gazilerimiz boş zamanlarında buraya gelip bir şeyler ekip biçiyor. Fidanlığımızın bakımını kendimiz yapıyoruz” dedi.Yarlıgan, fidanlığın içine ibadet yeri ve tuvalet de yaptıklarını sözlerine ekledi.
Ardından Kaymakam Gürbüz ve beraberindekiler fidanlığı gezdiler. Daha sonra da Kubilay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel adlarının yaşatılacağı 3 ceviz fidanını kendi elleri ile dikti.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10