Bina içinde resmi törenle oda açtılar

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Malkara Belediyesi Ek Hizmet Binasında Tüm Bel-Sen ve Disk Temsilciliklerinin oda açılışını kurdele keserek yaptı.

Malkara 25.12.2015 15:57:00 0
Bina içinde resmi törenle oda açtılar

Açılış törenine, Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz, Bahaettin Cömert ve Hıdır Kaya, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Basın Yayın Sekreteri İslam Atak, Tekirdağ Disk Genel Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan, daire müdürleri, Disk ve Tüm Bel-Sen'e bağlı üyeler katıldı.

 

Gerçekleştirilen açılışta konuşan Tüm Bel-Sen İş Yeri Baş Temsilcisi Mehmet Engin; "Tüm Bel-Sen temsilcisi olarak memur arkadaşlarımız teveccüh gösterdiler. Sendikamızda şuan da sözleşme imzalama yetkisi bize ait. Ben bu konuda bize çok yardımcı olan, destek veren belediyemize, başkanımıza teşekkür ediyorum. İşyeri temsilciliğimizi açtık. Belediyemizin imkanları ölçüsünde en iyi şekilde üyelerimize sosyal dengeden ve diğer haklardan faydalanma gayreti içindeyiz."dedi.

Genel-İş Sendikası Malkara İş Yeri Temsilcisi Yusuf Ceylan ise; “ Ulaş Yurdakul seçimlerde bize büro sözü verdi, sözünü tutup yerine getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz diyerek, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Genel-İş Sendikası Malkara İş Yeri Temsilcisi Yusuf Ceylan, Tekirdağ Disk Genel Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan, Tüm Bel-Sen İş Yeri Baş Temsilcisi Mehmet Engin ve Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı  ile birlikte Disk Temsilciği ve Tüm Bel-Sen Temsilciliği odalarının kurdele kesimini yaparak açılışı gerçekleştirdiler.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10