Budanan ağaçlar kışlık yakacak oldu

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,Cadde, sokak, kavşak ve refüjlerde çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Bağlık Mahallesi'nde bulunan Romanl

Çerkezköy 28.12.2015 15:03:00 0
Budanan ağaçlar kışlık yakacak oldu

Derneğinin önünde bulunan ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ile Bağlık Mahallesi’nin kesiştiği noktada bulunan kavşağın etrafını demir korkuluklarla çevirdi.
Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı yanında bulunan bir alana da mevsimlik çiçek ve sedir ağacı dikimi yaparak alanın etrafını demir korkuluklarla çeviren ekipler, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sağdır Sokak’ta da refüj düzenlemesi, mevsimlik çiçek ekimi, nandina ağacı dikimi ve korkuluk yapımı gibi faaliyetlerde bulundu.
TURGUT ÖZAL PARKI’NDA SONA DOĞRU
Kızılpınar Mahallesi Turgut Özal Parkı’nın düzenlemesinde de sona yaklaşan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çardak ve bankların boyama işlemlerini tamamladı. Park’ın çevre düzenlemesi için ağaç dikimi ve mevsimlik çiçek ekimlerini de tamamlayan ekipler; Park’ın içinde bulunan ve eskiden bir spor kulübünün kullandığı tek katlık yapıyı, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kış aylarında faydalanabileceği bir alan haline getirdiler.Ayrıca ekipler, budama işlemi sonrası, budanan ağaçlardan çıkan odunlar da değerlendirilerek muhtarlıkların belirlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlara kışlık yakacak olarak verildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10