AFAD lojistik deposunu tanıttı

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Afet ve Acil Durumlarda basının rolü konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. AFAD Bölgesel Lojistik Deposunun tanıtımıyla başlayan toplantıda,

Tekirdağ 29.12.2015 16:43:00 0
AFAD lojistik deposunu tanıttı

Tekirdağ Bölgesel Lojistik Deposu’nun gezilmesi sonrasında AFAD Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde “Afet ve Acil Durumlarda Basının Rolü” konulu toplantı gerçekleştirildi. AFAD İl Müdürü Recep Erol, "Sizlerle beraber olmamızın amacı “AFAD’ın Bölgesel Lojistik Deposu’nu sizlere tanıtmak, ayrıca afet ve acil durum hallerinde basının rolü, basının nasıl bir tutum içerisinde olması gerektiği, vatandaşlara doğru ve sağlıklı bilgi akışının nasıl sağlanması gerektiği, AFAD’a ve vatandaşlarımıza nasıl daha faydalı olunabileceği konularında karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaktır." dedi.

 

 

Tekirdağ’ın her ilçesinde çadırkent ve konteynerkent alanlarının belirlendiğini belirten AFAD İl Müdürü Erol, Çadırkent alanlarının Tekirdağ Afet Müdahale (TEKAMP) kapsamında günün ihtiyaç ve koşullarına göre yerel yönetimlerle işbirliği yapılarak güncellendiğini söyledi. Erol, bu toplantının diğer ilçelerde de düzenleneceğini belirtti.”

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10