İlk kutlama personelle

Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları, yaklaşan yeni yılı Gençlik Merkezi'nde birlikte kutladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belgin Eşkinat, başkan yardımcıları, birim

Süleymanpaşa 30.12.2015 15:56:00 0
İlk kutlama personelle

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır ve Telat Akköse içinde 2016 yılı Süleymanpaşa Belediyesi ajandası, kalemi ve başkanın yeni yıl notunun olduğu hediye paketini hediye ederek personelin yeni yılını kutladı.
Bir yılı daha geride bırakmak üzere olduklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Artık geleneksel hale gelen yılbaşı kokteylini yapıyoruz. İlk sene bizler için çok zordu. Bu yıl da çok kolay geçmedi. Ama önümüzdeki sene birbirini daha iyi tanıyan, birbiriyle daha uyumlu, birlikte iyi projelere imza atan, mutlu bir aile olarak seneye tekrar buluşmak üzere ben hepinizin yeni yılını tekrar kutluyorum.” dedi.
 

 

 

KÜÇÜK ALTIN HEDİYE EDİLDİ
Başkan Eşkinat’ın konuşmasının ardından gecenin başında tüm personel dağıtan numaralar içinden çekiliş yapılırken Süleymanpaşa Belediyesi’nin dört şanslı çalışanı Başkan Eşkinat’tan yeni yıl hediyesi olarak küçük altın kazandı.Kuru pasta ve meyve suyu ikramının da yapıldığı gece hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10