Şahin ile yeniden

Türkiye Beyazay Derneği'nin merkezi Çerkezköy'de olan Tekirdağ Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle aday olan mevcut Şube Başkanı Adnan Şahin, güven tazeleyerek yeniden Şube Başkanı seçildi.

Çerkezköy 30.12.2015 17:24:00 0
Şahin ile yeniden

Türkiye  Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki dernek binasında yapıldı.Kongreye mevcut şube başkanı Adnan Şahin tek liste ile girdi ve yeniden Türkiye  Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı seçildi.

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, yeni dönemde çok farkı  çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Şahin, "Bu dönem oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzla birlikte çok daha iyi hizmet yapmak için çalışacağız. Yönetim Kurulumuzda görev alan arkadaşlarımızın her biri ayrı bir değerde olan insanlardır. Derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımıza ivme kazandıracak arkadaşlarımızdır.Onlarla çalışmaktan büyük bir keyif duyacağım gibi birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla çalışarak iyi çalışmalara imza atacağız."dedi.

 

 

ONUR DUYUYORUM
Yönetimde görev almaktan onur duyduğunu belirten Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Nuh Kemal Aydoğan, "Adnan Şahin başkanımızla birlikte çalışacağımızdan memnunluk duyuyorum. Kendileri bu güne kadar güzel çalışmalara imza attılar. Başkanımız ile birlikte yönetim olarak daha iyi projelere imza atacağız .Sayın Cumhurbaşkanımızın da destek verdiği 'Aşmak için hareket' projemizi bu yıl daha geniş kapsamlı şekilde gerçekleştireceğiz."dedi.
Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ise, "Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubemizin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Bu dönem bu kongrede bende bu oluşumun içinde yer aldım. Beyazay Derneğinin en güzel projesi engelleri aşmak için hareket projesidir. Bu projede engelli engelsiz tüm çocukların bir arada spor yapmaları çok anlamlı ve çok iyi bir proje. Bundan böylede yönetim kurulu olarak başkanımızla birlikte çok daha farklı ve güzel projelere imza atacağız.”dedi.
YÖNETİMDE KİMLER VAR
Adnan Şahin başkanlığındaki Yönetim Kurulu şöyle oluştu: Nuh Kemal Aydoğan, (Başkan Yardımcısı),Nuran Yeşil (Başkan Yardımcısı),Abdullah Şakrak,(Sayman),Melek Yeşil Sarıtaş (Genel Sekreter,) Yönetim Kurulu üyeliklerine ,Ercan Bulduk,Hayrettin Şakrak getirildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine de İlhan Baran, Kemal Yaraşır,Yunus Erçin,Emrah Yıldırım,Sezer Şahin,Ferhat Coşkun ve Salih Şakrak seçildi. Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise Salih Bulduk,Sezgin Şahin,Arzu Özkan, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Seviye Çavuş,Engin Erhan ve Celal İnce seçildiler.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10