Pazar gününe dikkat!

Çerkezköy'de, 2015'in son günü etkili olan ve ilçeyi beyaza bürüyen kar yağışı dün yerini güneşe bıraktı. Ancak meteoroloji raporlarına göre pazar gününden itibaren Trakya, Balkanlardan gelen so

Çerkezköy 1.01.2016 16:16:00 0
Pazar gününe dikkat!

31 Aralık günü ilçeyi beyaza bürüyen kar, dün etkisini yitirdi ve hava sıcaklığının 4 derece olduğu ilçede dün güneş açtı.  Yeni yılın ilk gününde soğuk havaya rağmen güneşi görenler, tatilin tadını çıkarttı.
Yeni yıla beyaz bir örtüyle girmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten vatandaşlar, "Kar yağmasına sevindik, ancak ulaşımda sıkıntılar yaşadık."dediler.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Trakya, pazar günü Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bugün ilçede çok bulutlu bir havanın etkili olması ve en yüksek sıcaklığın 4,en düşük sıcaklığın ise sıfırın altında 9 derece olması bekleniyor. Pazar günü ise Çerkezköy'de ve Edirne ile Kırklareli'nde yoğun kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığının ise pazar günü en yüksek 3, en düşük ise sıfırın altında  4 derece olacağı tahmin ediliyor. Hava raporlarına göre, pazartesi günüde kar yağışının etkili olması bekleniyor.
Yetkililer, trafikte olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların mecbur kalmadıkları sürece özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10