O yol yine can aldı

Yıllardır tamamlanamayan Kapaklı-Saray yolu yine can aldı. Yılbaşı tatilini Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Köyünde geçiren ve yaşadıkları Saray ilçesine bağlı Büy

Kapaklı 3.01.2016 13:14:00 0
O yol yine can aldı

Kazada, anne Hüsniye Çağan ile otomobili kullanan oğlu Sardar Çağan hayatını kaybetti. Anne ve oğlundan geriye ise, birbirlerine sarılırken çekilen bu fotoğraf karesi kaldı.
Kaza, dün sabah saat 09.00 sıralarında Büyükyoncalı'da meydana geldi. Yılbaşı tatilini Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kızılağaç köyünde geçiren Çağan ailesi, sabah yaşadıkları Saray'a bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'ne gitmek üzere yola koyuldu. Serdar Çağan'ın kullandığı 59 re 348 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 59 RE 050 bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

 

ANNE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, anne Hüsniye Çağan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Serdar Çağan ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralanan  Serdar Çağan'ın oğlu Doğukan Çağan ise Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Serdar Çağan'dan ise geriye kaza yaptığı otomobilinin önünde ve aynı kazada annesi Hüsniye Çağan ile birlikte sarılarak çekildikleri bu fotoğraf kareleri kaldı.
YİNE AYNI YOL
Daha önce birçok ölümlü trafik kazasının yaşandığı ve 7 yıldır bir türlü tamamlanamayan Kapaklı-Saray yolu, yine can aldı. Yaşanan bu ölümlere rağmen yol hala tamamlanamadı. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,ölüm yolu olarak adlandırdığı bu yolu TBMM gündemine taşımış ve yolun ne zaman biteceğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sormuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise, Kapaklı-Saray yolunun Haziran ayında tamamlanacağını açıklamıştı.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10