Kayak yapan Yüceer hastanelik oldu

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in eşi Özel Optimed Hastanesi Kulak Burun Boğaz uzmanı Op.Dr. Kamil Yüceer, gittiği Bulgaristan'ın Pamporovo şehrinde kayak yaptığı sırada uçuruma yuvarlanınca yarala

Çerkezköy 6.01.2016 09:54:00 0
Kayak yapan Yüceer hastanelik oldu

Hafta sonu eşi CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüccer ve kalabalık bir kafile ile Bulgaristan'ın kayak merkezi olan Pamporovo'ya giden Kamil Yüceer,  burada kayak yaptığı sırada talihsiz bir kaza geçirdi. Yüceer'den uzun süre haber alamayan eşi ve arkadaşları yaklaşık 1 saat süren aramanın ardından Yüceer'i yuvarlandığı uçurumda yarı baygın halde buldu. Doktor olan eşi Candan Yüceer tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Yüceer, Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulansla Edirne’deki hastaneye kaldırıldı.Burada yapılan kontrolün ardından Yüceer, ortağı olduğu Çerkezköy’deki Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavisi süren Yüceer’in 3 kaburgasında kırık olduğu, ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Talihsiz kazayı duyan  Yüceer’in yakınları, arkadaşları ve partililer hastaneye akın etti. Yüceer'in hastanedeki tedavisi sürüyor.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10