Çalışma programına Şarköy ile devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki yapacağı ilçe ziyaretlerine Çorlu'nun ardından Şarköy ile devam etti.

Şarköy 8.01.2016 15:28:00 0
Çalışma programına Şarköy ile devam etti

Beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binasına gelerek personel ile sohbet etti. Ardından da  Yeniköy Mahallesindeki bir kahvede, muhtar Nazım Kaçar ve mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle sakinleri,Albayrak'a yol ve kanalizasyon sorunlarını dile getirdi. Başkan Albayrak, Yeniköy’ün ve diğer mahallelerin  her türlü hizmeti alacağını söyledi. Daha sonra sahil boyuna giden Albayrak, burada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

KAYMAKAM ÜNCÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
Ardından Albayrak, Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü’yü makamında ziyaret etti. Üncü’nün yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapıldıktan sonra Üncü, ziyaretten dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının tüm ilçelerde hizmette atılım yılı olacağını belirtti. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra  Şarköy Belediyesini ziyaret etti. Şarköy Belediye Başkan Vekili Neşet Yavuz’la bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, Şarköy Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Şarköy Belediyesinin güzel çalışmalar yaptığını belirten Albayrak, Şarköy Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Şarköy’e güzel projeler yapılacağını söyledi.

 

 

MUHTAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra  Büyükşehir Belediyesi'nin Şarköy Hizmet Binasına geçti ve Şarköy Tepeköy Muhtarı Remzi Balım, eski çalışma arkadaşı Ergün Balta ve diğer vatandaşları da kabul eden Albayrak sorunları ve istekleri dinledi. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, 2016 yılında Şarköy’de yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler sundu. Başkan Albayrak’ı Şarköy’de görmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren vatandaşlar çalışmalarında başarılar dilediler.
Albayrak, ilçe ziyareti kapsamında, çeşitli incelemelerde de bulundu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10