Kursiyerlerin el emeği ürünler sergilenecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Ayfer Dönmez ve Rağbet Erol ile birlikte Veliköy Mahalle Evinde devam eden Kültür ve Sanat Kurslarını ziyaret etti ve kursiyerlerin yaptı

Çerkezköy 8.01.2016 15:48:00 0
Kursiyerlerin el emeği ürünler sergilenecek

Kursiyerlerin basit iğne teknikleri ve Rölyef Kursu’nda çok güzel ürünler ortaya çıkardığını belirten Akay, Mahalle Evlerine çok önem verdiklerini ve ilerleyen zamanlarda Mahalle Evlerinde yapılan ürünlerin yer aldığı bir sergi açmayı düşündüklerini belirtti.

 

 

Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinde oturan vatandaşların Mahalle Evlerini çok benimsediğini sözlerine ekleyen Akay “Kursiyerlerimiz için el emekleri ile ürettikleri ve nakış nakış işledikleri bu ürünleri sergilemeleri için Çerkezköyümüzde kalıcı bir yer yapmayı düşünüyoruz. Hanımeli Sokağı gibi bir sokak tasarlayıp, kursiyerlerimiz adına emeklerinin karşılığını alabilmeleri için orada yıl boyunca sergi düzenleyebiliriz. Bunun için çalışmalar yapacağız” dedi.
Kursiyerlerin ürünlerini tek tek inceleyen ve kursiyerlerle sohbet eden Akay, vatandaşlara kültür ve sanat için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10