Albayrak: Kanka Olacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağı Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Ergene'de, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinin kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Ergene 11.01.2016 13:50:00 0
Albayrak: Kanka Olacağız

Projenin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sık sık bir araya geleceğiz ve birbirimizle kanka olacağız. “dedi.
22 MİLYONLUK YATIRIM
Temel atma törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, Tekirdağ eski Belediye Bakanı Adem Dalgıç, ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, proje ile ilgili bilgiler verdi ve 22 milyon bedelli bu yatırımların diğer İlçelere de yapılacağını söyledi.

 

DOĞUM GÜNÜNDE TEMELİ ATILDI

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kendisinin doğum gününde gelen bu hizmetin Ergene halkına hayırlı olmasını diledi. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ise, yerel yönetimlerin Ergene’ye yaptığı hizmetlerin Ergene haklı için büyük faydalar sağlayacağını belirtti.
HİZMETLE YATIP,HİZMETLE KALKIYORUZ
Ergene'nin yeni oluşan bir ilçe olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bu ilçenin sorunlarının çözülerek Tekirdağ’ın en güzel ilçeleri içerisinde yerini almasını sağlamak en büyük görevimizdir. Bunun için de Ergene’ye ulaşımı kolaylaştırmamız lazım. Ulaş’tan başlayıp Saray'a çıkan 43 kilometrelik karayolları standardında sıcak asfalt işine başlıyoruz. Karayolları standardında ilk grup yolunu Ergene’ye getiriyoruz. Ergeneye sözümüz var öncelikle bir taziye ve aşevi ihale hazırlıkları başladı. Hizmet süremiz tamamlandığı zaman mutlu ve güzel bir Ergene yaratmanın güzelliği ve mutluluğu içinde olacağız. Bu hizmetleri tüm ilçelere getireceğiz. Bütün projelerimiz tüm Tekirdağ’ı yaratmak için.Hizmetle yatıyor, hizmetle kalkıyoruz. Bu projenin hayırlı olmasını diliyor emeği geçenleri kutluyorum. Sık sık bir araya geleceğiz birbirimizle kanka olacağız. “dedi.
Daha sonra kurban kesilerek kanalizasyon ve yağmur suyu hattının temel atma kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10