Camcı: "Zamanı gelince kongremizi yapacağız"

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Gazetecilerin günü

Çerkezköy 11.01.2016 17:37:00 0
Camcı: "Zamanı gelince kongremizi yapacağız"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri, Et Beyi Restaurant’ta öğle yemeğinde ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Halkın en doğru şekilde bilgilendirilmesi adına gece gündüz çalışan gazetecilerin hakkının ödenemeyeceğini ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, sizler mesleğinizi çok zor şartlar altında icra ediyorsunuz. Kar kış, yağmur çamur demeden haber peşinde koşuyorsunuz. Bu yüzden sizleri tebrik etmemek elde değil. Unutulmamalıdır ki güçlü demokrasiler için güçlü basın kuruluşları büyük önem taşımaktadır. Basın kuruluşları da bu gücü  basın mensuplarından almaktadır” dedi.
Gazetecilerin, Çerkezköy’ün sosyal ve kültürel mekanizmasının daha sağlıklı işlemesinde ilçenin gören gözü, işiten kulağı ve konuşan ağzı olduğunu belirten Camcı, “Sizler, demokrasi ve evrensel değerlere bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı ve objektif habercilik anlayışı ile önemli bir misyon yüklendiniz. Bu anlamda yüklendiğiniz görevi layıkıyla yerine getirip, kamu vicdanını aydınlatan ışık olmaya devam edeceğinizden şüphemiz yok” dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10