Yılan Hikayesine dönen ihale bu yıl yapılacak

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Kırk

Bölgede Gündem 12.01.2016 10:11:00 0
Yılan Hikayesine dönen ihale bu yıl yapılacak

Trakya Bölgesinin Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik ile ilgili yatırım projeleri ile bölgede yürütülen hizmetlerle ilgili yaşanan olumsuzluklar ve aksaklıkların giderilmesi yönünde yapılan görüşmeden olumlu sonuçlar alındı. Görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yapan vekiller, Yüksek Hızlı Tren Projesinin ihalesinin 2016 yılında yapılacağını ve  en kısa sürede de inşaatına başlanacağını belirttiler.

Vekillerin ortak açıklamasında şunlar yer verildi: "Milletvekillerimiz; Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanımız Binali Yıldırım ile yaptığımız görüşme çok olumlu geçmiştir. Sayın Bakanımız Trakya Bölgemize özel önem verdiklerini ve Yüksek Hızlı Treni Trakyalı hemşerilerimize en kısa sürede kavuşturacaklarını ve bu yıl projesinin İhale edileceğini bize iletti. Tüm Trakyalı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun”

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10