Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ankara çıkarması

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Galip Öge, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Ka

Tekirdağ 12.01.2016 16:17:00 0
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “1 Kasım seçimlerinden sonraki milletvekilli göreviniz ve Sağlık Bakanlığı göreviniz için sizleri tebrik ediyor, yeni dönemde sizlere başarılar diliyoruz. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Disiplin Kurulu Başkanımız ile sizleri makamınızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Bizleri kırmayıp kabul ettiğiniz için şahsım ve kurumum adına sizlere teşekkür ediyorum. Siz her ne kadar Bursa Milletvekili olarak Meclise seçilmiş olsanız da, bizler sizi ilimiz Milletvekili ve Bakanı olarak görüyor kendimize yakın hissediyoruz. Bu hissiyatı da sizlerin bizlere karşı göstermiş olduğunuz sıcak ve samimi tavrınız gösteriyor. Kurum olarak ne zaman kapınızı çalsak bizlere yardımcı oldunuz ve bizlere yol gösterdiniz, ben bir kez daha bu konuda teşekkür ediyorum” dedi.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Heyetinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, en kısa zamanda bir program yapıp daha geniş vakitte bir görüşme gerçekleştireceklerini ifade etti.
Ziyaret sonunda Meclis Başkanı Mustafa Özden ve Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay tarafından Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na günün anısına hediye takdimi yapıldı.

 

 

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNİ DE ZİYARET ETTİLER
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Ankara programı kapsamında AK PARTİ Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’yü de TBMM'de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10