Kubilay,okulları ziyaret etti kantinleri denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ile Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Ziyaretçi defterini imzalayarak okula giren Kubilay, öğrencilerle sohbet etti ve okuldaki kantinleri de

Çerkezköy 14.01.2016 16:39:00 0
Kubilay,okulları ziyaret etti kantinleri denetledi

Kaymakam Kubilay'a, okullarda yaptığı ziyaret ve incelemelere Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Çerkezköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Çetin, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz Kara da eşlik etti.

İlk olarak Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret eden Kaymakam Kubilay, girişteki ziyaretçi defterini imzaladı ve nöbetçi öğrenci ile sohbet etti. Ardından sınıfları dolaşan Kubilay, buradada öğrencilerle sohbet etti ve dersleri hakkında bilgi aldı. Okul laboratuarında incelemelerde bulunan Kubilay, okul kantinini de denetledi. Ardından Kaymakam Kubilay,  İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti ve öğrencilerle sohbet edip, bilgiler aldı.

JENERATÖR KURULACAK
Çerkezköy'ün nüfus artışı ile birlikte hızla büyüdüğünü belirten Kubilay, " İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci sayımız bin 600'ü geçmiş durumda. 2014-20145 yılında eğitim ve öğretime başlayan ve 21 derslik olarak projelendirilen İmam Hatip Ortaokulumuz ilave dersliklerle 30 dersliğe çıkarılmış durumda. Bu yoğun bir talebin olduğunun göstergesidir. Okulumuza doğalgaz bağlatıldı ve jeneratör de kurulacak. Bu güzel eserine ilçemize kazandırılmasında, başta Enesler Tekstil sahibi hayırsever işadamı Bayram Kızılarslan ve Çerkezköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10