Yaş haddinden emekli oldu

Müftülük görevine Çerkezköy'de başlayan ve ardından Şarköy ve Malkara'da ilçe müftülüğü yapan ve daha sonra Tekirdağ İl Müftüsü olarak atanan Mahmet Gürlen, 46 yıllık meslek hayatÄ?

Tekirdağ 17.01.2016 16:58:00 0
Yaş haddinden emekli oldu

Tekirdağ'da 6 yıldır müftülük yapan Mahmut Gürlen, emekliye ayrıldı.Tekirdağ'ın mesleğe başladığı yer olduğunu belirten Gürlen,  Çerkezköy de göreve başladığını, sonrasında yine  Şarköy ve Malkara ilçelerinde müftülük yaptığını söyledi.

Tekirdağ ilçe müftülüklerinden sonra askere gittiğini belirten Gürlen, askerliğinin ardından Karabük Müftülüğü ve İstanbul ilçe müftülükleri yaptığını oradan da Siirt il Müftülüğü'ne atandığını söyledi. Siirt Müftülüğü'nün ardından 2010 yılında tekrardan göreve başladığı yer olan Tekirdağ'a gelen Gürlen, Cuma günü gibi mübarek bir günde emekli olmaktan dolayı, görevini başladığı yerde bitirmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

PROTOKOL UĞURLADI
Valilik tarafından da bir restoranda Gürlen'in emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Burada Gürlen'e hatıra kalması için protokol üyelerinden çeşitli hediyeler verildi.
 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10