Akçay: "Önce aynaya bakmalı"

CHP'nin 35. Kurultayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek "Bir diktatör bozuntusunun talimatıyla bu ülkenin akademisyenleri gözaltına alınÄ?

Tekirdağ 19.01.2016 14:39:00 0
Akçay: "Önce aynaya bakmalı"

Siyaset her şeyden önce hizmet, halkla iletişim ve diğer partilerle diyalog kurma becerisidir diyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, "Siyasetçi nezaket kuralları olan, edep dairesini gayet iyi bilen ve sözünün nereye gideceğini hesap eden insandır. Bu anlamda Cumhurbaşkanımıza yakışıksız ifadeler kullanan CHP Genel Başkanı öncelikle aynaya bakmalı ve kendindeki eksikliği aramalıdır. CHP’nin siyaset dilini bu kadar seviyesizleştirmesini protesto ediyoruz. Böyle bir muhalefet dilinin ne CHP’ye, ne de Türkiye’ye faydası yok. Böyle bir üslubu CHP'ye oy verenlerin bile kaldıramayacağı aşikârdır.”dedi.
Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki yıllarda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı hakaret içeren sözler söylemişti. Hakaret içerikli sözlerinden dolayı zaman zaman Recep Tayyip Erdoğan tarafından mahkemeye verilen Kemal Kılıçdaroğlu kendisine açılan davaların hemen hemen hepsini kaybetmişti."

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10