Kapaklı'ya Ziraat Odası kurulacak

Kapaklı'da Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret etti.

Kapaklı 19.01.2016 14:42:00 0
Kapaklı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “İlçemizde hala Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ya da Ziraat Odası yok. Ziraat Odası’nın kurulması adına gereken altyapı çalışmalarını tamamladık. Yakında Bakanlığa gerekli başvurumuzu yapacağız” dedi.

SEÇEREK ÜYE ALACAĞIZ
Dernekleri hakkında bilgi veren SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, henüz dernek binaları olmadığını belirterek, “Yakında yeni yapılacak olan Ramada Otel’de güzel bir ofisimiz olacak. Yerimizi açıp her şey hazır olduktan sonra üye kayıt işlemlerimize başlayacağız. Fakat üyelerimizi seçerek alacağız. Öncelikle derneğimize üye olacakların vergi levhalarının bulunması gerekiyor. Bununla birlikte kesinlikle yüz kızartıcı bir suça bulaşmamış olmaları gerekiyor” diye konuştu.
Kapaklı merkezli olan derneği önce Tekirdağ, sonrasında da Türkiye geneline yaymak hedeflerinin olduğunu belirten Buz, “Tüzüğümüzde, şartlar olgunlaştığında yurt dışında da temsilcilikler açmak da var” dedi. Kapaklı’nın ilçe olmasına rağmen henüz hiçbir odanın kurulmadığını belirten Buz, “Biz, SATİVES olarak bölgeye hizmet edebilecek insanlarla yola çıkıp, yerel yönetim ve devlet erkanı ile istişare halinde faydalı hizmetler yapmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10