Yardımları görüştüler

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı, İlçe Birim Başkanlarıyla istişare toplantısını Süleymanpaşa'da yaptı.

Süleymanpaşa 20.01.2016 15:51:00 0
Yardımları görüştüler

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, İl Başkan Yardımcısı Recep Nişancı ve Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ve partililerin katıldığı toplantıda, ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar görüşüldü. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla 81 il ve ilçelerinde AK Parti tarafından başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yönelik düzenlenen yardım kampanyası da bu toplantıda görüşüldü.

İl Sosyal Politikalar Başkanı Recep Nişanci, Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasının çok güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, "İnşallah bölgeye sevkiyatı Milletvekillerimizin de katılacağı bir programla gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle İlçe Birim Başkanları arkadaşlarımızla bir araya geldik. Buradan çıkan kararlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz."dedi.
Ahmet Akçay ise şunları söyledi: "Sosyal Politikalar Birimimiz bizim ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızda en önemli birimimiz. Bu anlamda sizin çalışmalarınız mazlumlara, mağdurlara ulaşmadaki en önemli aşamayı oluşturuyor. Bunun için Sosyal Politikalar birimimiz yani size tarihi bir görev düşüyor. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun'  dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10