O Ses Onur'dan Baysan'a ziyaret

'O Ses Türkiye' adlı ses yarışmasında 3. tura yükselen Çorlulu Onur Baytan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Çorlu 22.01.2016 17:32:00 0
O Ses Onur

Ünlü televizyoncu Acun Ilıca'nın sunduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Ebru Gündeş’in ekibinde yer alarak 3. tura yükselen Onur Baytan, finale doğru emin adımlarla ilerliyor. Son 40 yarışmacıdan biri olan Baytan’ı elde ettiği başarıdan ötürü tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kendisinin sesi ve tavırları ile gönülleri fethettiğini belirterek, “Çorlumuzu en iyi şekilde temsil ettiği için öncelikle kendisine Çorlu halkı adına teşekkür ederim. Fırsat buldukça kendisini takip ediyoruz ve kardeşimizin yanındayız. Daha küçük yaşlarda sesiyle fark edilmeyi başarmıştı. Başarılarının devamını diliyorum. Tabii ki en büyük dileğimiz yarışmayı kazanması. Kendisine elimizden geldiğince destek olacağız” dedi.

Lise eğitiminin bir kısmını da tamamladığı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü öğrencisi olan Onur Baytan, Çorlu Belediye Başkanı’na desteğinden ötürü teşekkür ederken, yarışma hakkında Başkan Baysan’a bilgiler aktardı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10