Miniklerin karne heyecanı

Çerkezköy Cansel Gürsoy Şen Anaokulunda minik öğrencileri de karne heyecanı yaşadı. İlk kez karnelerine alan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı.

Çerkezköy 22.01.2016 17:48:00 0
Miniklerin karne heyecanı

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlanması nedeniyle dün 36 ile 72 aylık olan ve Cansel Gürsoy Şen Anaokulu'nda eğitim gören 147 öğrenci için karne programı düzenlendi. Gelişim raporu adı altında dağıtılan karnelerini ise öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Vedat Ahmet Şen, okul yöneticileri ile öğretmenleri verdi.

KÜTÜPHANE AÇILDI
Karne törenini ardından Şen ailesi ve Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla okulun içine kurulan ve 'Cansel Teyze' adı verilen kütüphanenin açılışına geçildi. Okul Müdürü Gülşenay Eken, "Güzel geçen bir dönemin sonuna geldik ve  başta  Şen ailesi  ve okul aile birliğinin maddi ve manevi  bağışlarıyla kütüphanemize kavuştuk. Emeği geçen herkese ben ve okulumuz adına teşekkür ederim."dedi.

BOŞ BİR ARSAYDI
5 yıl önce bu alanın boş bir arsa olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, "5 yıl önce burası boş bir arsaydı. Buradan Şen ailesi ve belediye başkanımıza bu güzel eğitim yuvasını hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum."dedi.
AÇILIŞI MİNİKLER YAPTI
Kütüphane açılışını ise Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve minik öğrenciler birlikte yaptı.Şen ailesi adına açılışa katılan Vedat Ahmet Şen ise öğrencilere puzzle hediye etti.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10